Hälsoboost

Hälsoboost med inr. på viktminskning

Nu startar jag för första gången upp hälsosparkens Hälsoboost med inriktning på viktminskning. Vi kommer att utgå ifrån dig som en helhet. Vi börjar med en individuell hälsa & livsstilsanalys där vi utgår från hur just du mår. Vi tittar på hur du mår idag och hur du önskar att du skulle må. Jag använder olika analysmetoder för att se viken kost och näring som just din kropp behöver. Sen kollar vi ditt blodtryck, syresättning, vikt och midjemått. Vi sätter upp individuella mål och delmål för just dig.

Vi träffas i en grupp/workshop med ca 6 personer 1 ggr i veckan under 10 veckor. Under workshopen kommer vi gå igenom kost, du kommer att få ett kostschema att följa (om du vill), ha provsmakning av bla. gröna smoothies, arbeta med motivation, vi kommer prova yoga, öva djupandning, gå igenom 10 nycklar till en hållbar hälsa mm. Tanken med kursen/workshopen är att du ska utvecklas och lära dig mer din hälsa. Vi kommer arbeta både med fysisk/psykisk hälsa då jag anser att hela du är viktig! Även om vi lägger extra fokus på viktnedgång i denna grupp.

Kursen/Workshopen avslutas med ett enskilt uppföljningssamtal med mig för att stämma av dina mål, delmål, kost och ev. näringstillskott.

Datum: Kommer snart.
Tid: 19.30-20.30

Individuell analys och uppföljning bokas separat (ingår i priset)

Boka tidigt rabatt för dig som bokar innan den 1 April

Boka tidigt rabatt innan 1 april:
2300 kr. Ord pris. 2995 kr

Hälsoboost med inr. på småbarnsföräldrar

I denna grupp kommer fokuset att ligga på dig som är förälder. Som småbarnsförälder är det lätt att sätta resten av familjen först. Här får du en timme i veckan som är bara din. Vi kommer att titta på vad just du behöver för att må bra och få en bättre hälsa. Vi kommer också att lägga extra kraft på hur vi kan få med din familj på resan. Allt ifrån hur du ska få tid över att fokusera på det som är viktigt för dig och din hälsa till vilka hälsoförändringar kan vi implementera hemma? Hur ska vi få våra barn att äta mer grönsaker osv.

Vi börjar med en individuell hälsa & livsstilsanalys där vi utgår från hur just du mår. Vi tittar på hur du mår idag och hur du önskar att du skulle må. Jag använder olika analysmetoder för att se viken kost och näring som just din kropp behöver. Vi kollar även blodtryck och syresättning. Vi sätter upp mål och delmål som är anpassade efter just dig.

Vi träffas i grupp/workshop ca 6 personer i 10 veckor där du får möjlighet att lära dig mer om din hälsa. Vi kommer lära oss mer om kost, provsmaka bla. Smoothies, prova yoga, göra övningar för att stärka och utmana just dig och gå igenom 10 nycklar till en hållbar hälsa mm. Vi kommer även lägga lite extra tid till hur vi kan motivera våra barn.

Kursen/Wokshopen avslutas med ett enskilt
uppföljningssamtal med mig där vi går igenom dina mål, delmål, kost och ev. näringstillskott.

Datum: Kommer snart.
Tid: 19.00-20.00

Individuell analys och uppföljning bokas separat (ingår i priset)

Boka tidigt rabatt för dig som bokar innan den 1 April

Boka tidigt rabatt innan 1 april:
2300 kr. Ord pris. 2995 kr