Vill du Utbilda Dig till Hälso- & Livsstilscoach?

Jag har haft förmånen att få läsa Johanna Bjurströms fantastiska utbildning till Hälso- & Livsstilscoach och nu vill jag förmedla den möjligheten vidare till dig!

Vill du lära dig att coacha och inspirera andra till att förbättra deras hälsa och skapa en livsstilsförändring? Då är utbildningen till Hälso- & Livsstilscoach något för dig!

Utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta med hälsa ur ett holistiskt perspektiv, där stor fokus ligger på att finna en hållbar hälsa. Utbildningen hålls av Johanna Bjurström som är oerhört kunnig och inspirerande och delar med sig av all hennes kunskap. Hon har tagit fram ett arbetsmaterial som är enkelt att förstå och lätt ta till sig. Du kommer bland annat få läsa anatomi, fysiologi, näringslära, analysmetoder, coachning och vägledning. Allt material finns både att läsa, att lyssna på och att se på via datorn.

Du kommer att få arbeta mycket med dig själv och bygga upp din egen grund under utbildningen. Du kommer att få enskild coachning med Johanna Bjurström samt att jag kommer att finnas med och stötta och coacha dig under din utbildning.

De som gör den här utbildningen så speciell i mina ögon, är den gemenskap man blir en del av, med andra likasinnade människor när man startar sin utbildning. I en sluten grupp på Facebook finns det möjlighet att få hjälp och råd och stöd av alla färdigutbildade coacher. När utbildningen är klar, finns det också möjlighet att få vidareutbildning 1 ggr i månaden. Johanna Bjurström är väldigt engagerad i alla som läser utbildningen och hjälper alla att nå sina mål.

Är du intresserad av att veta mer om utbildning till Hälso-& Livsstilsscoach, kan du läsa mer på länken nedan. Vill du ha mer information av mig som har läst utbildningen, är du välkommen att kontakta mig.

Nästa utbildningsstart är i September.