Vem är jag?

Jag heter Beatrice Duggin och är auktoriserad hälso- och livsstilscoach. Jag satt en dag och funderade vad jag själv behövde när jag kom igång och tog tag i min hälsa. Det jag kom fram till var att jag hade velat ha nån som hjälpte mig med en spark i rätt riktning varje gång jag körde fast. Det var så jag bestämde mig för att starta HälsoSparken. Jag vill finns här och stötta och hjälpa dig på din hälsoresa och ge dig en spark i rätt riktning när du behöver det..

Min hälsoresa började som ung, där jag länge kämpade med att gå ner i vikt. När jag väl lyckades så började jag sakta gå upp i vikt igen. Jag har försökt många gånger att hitta en livsstil som fungerar för mig och som jag kan anpassa efter min familj.

När jag kom i kontakt med min utbildning till hälso- och livsstilscoach så kände jag direkt att den var helt rätt och det är så här som jag vill leva. Det är den typ av livsstil som jag vill förmedla till andra. Att hälsa inte bara handlar om vikt eller att vara frisk eller sjuk utan att det är så mycket mera. Hälsa för mig handlar om att hitta en livsstil som passar mig, där jag känner att jag mår bra och trivs. En livsstil som ger mig fullt av energi och glädje. Ett liv där jag tar plats och bestämmer över min egen tid och vad jag vill göra med den. Ett liv där jag ständigt utvecklas och får ny kunskap.

Hälsa handlar om att må bra både fysiskt och psykiskt och känna välbefinnande. Att livet är roligt och fyllt av utmaningar… Ett otroligt spännande område tycker jag är hur kosten påverkar oss. Att det vi väljer att äta påverkar oss mer än man kan tro. Att vi kan välja att äta oss friskare.

Jag hoppas att jag ska kunna inspirera och peppa dig till det liv som du vill leva.

Utbildningar

  • 2017: Hälso- och livsstilscoach
    Via Holistic Health Academy – Jag har studerat bland annat, anatomi och fysiologi, näringslära, analysmetoder, coachning och vägledning.
  • 2017: Iridology – Irisdiagnostik steg 1 och 2
    Via Nordiskt Näringscentrum
  • 2004-2007: Management med inriktning mot hälsopromotion
    Via Högskolan Väst – ledarskapsutbildning med inriktning mot att bibehålla och befrämja hälsa på arbetsplatser.