Min Story!

 

Det var i början av Augusti 2020 som jag skulle promenera till affären och köpa glass med mina 2 yngsta barn. Vi stannade för att ta en bild, min dotter som då var 4 år ler. Hon ler, precis som man gör när man ska vara med på ett foto. Men bara halva ansiktet reagerar…

Andra halvan av ansiktet är förlamat. Det tog en stund innan jag lyckades placera att det var på riktigt. Halva ansiktet fungerade INTE! Det var en läskig känsla för mig som mamma

Det blev ingen glass för barnen… Det blev flera timmar på akuten och några hemska undersökningar senare, så fick vi bekräftat att hon hade fått neuroborrelios . Borrelia hade satt sig på ansiktsnerven, Bells Parres kallas det.

Jag han reflektera över en sak när vi satt där på akuten. Vi hade ju inte sätt någon fästing på vår dotter! Men det är tydligen vanligt, alla har inte ens sett en fästing innan de får borrelia!

Efter 10 dagar hade förlamningen släppt i ansiktet, tack och lov! Jag kände mig lugn igen.

Min dotter fick gå tillbaka till förskolan och mådde bra . Det tog bara några veckor, sen ringde de från förskolan och berättade att hon kissade på sig, igen och igen och igen. Vi tänkte såklart UVI, men nej, det var igen UVI och närakuten skickade oss till barnakuten.

Där fick vi veta att min dotter behövde komma tillbaka dagen efter för att sövas, för att hon behövde göra en magnetröntgen och för andra gången, genomgå en lumbalpunktion. Jag var rädd och ledsen, att vänta medan alla undersökningar gjordes var hemskt, men de hittade inget fel på henne. Vi släpptes i stort sett utan vidare kontroller och hon fortsatte att kissa på sig..

I samband med den här dagen, kom en fantastisk person in i butiken där jag jobbade. Vi började prata om vad som hade hänt och han berättade då sin story för mig om hur sjuk han varit i kronisk borrelia och att vi behövde stötta min dotter med bland annat örter för att helt bli av med borrelian. Det jag inte visste då, men som jag vet idag är att borrelia kan gömma sig i biofilm i kroppen och när du blir försvagad av någon annan anledning så bryter den sig ur sitt gömställe och slår tillbaka mot kroppen. En av borrelians favoritgömställe är i Urinblåsan, precis där min dotters problem satt. Idag mår min dotter bra och jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet för det.

Min resa med borrelia stannar inte där, 2 månader efter att min dotter fick halva ansiktet förlamat i borrelia, så fick jag borrelia. Min upplevelse av borrelian var inte lika dramatisk som min dotters. Det började med trötthet, en väldigt kraftig trötthet i några veckor. Sedan kom frossa och svettningar om vart annat. Ni vet när man fryser så där långt in i kroppen man bara kan, när 2 tjocktröjor, en filt ett täcke inte hjälper. För att vid en annan stund på dagen, känna att svetten rinner?

Som ni förstår så började jag undra, vad kroppen håller på med, för något det gjorde den, så mkt förstod jag. Sen kom ledvärken, jag hade väldigt ont i lederna och känslan av feber av och till. Det var nu ungefär som jag började reagera på en stor blå/röd fläck jag hade under ena bröstet som inte borde vara där. Jag hade ännu inte kopplat fläcken till borrelia, för den såg inte ut som en typisk borrelia. Om det nu finns en ”typisk borreliaring”. Den var oval, blå och ganska stor. Men jag fick bekräftat att jag hade borrelia, jag med…

Samma dag som jag fått veta att jag hade borrelia, så kommer samma person som hjälpte mig när min dotter fick borrelia in i butiken igen. För den som tror på slumpen så var det väl slumpen, för oss andra en guidning från universum. Jag fick såklart också guidning från samma man, med örter osv för att bli av med min borrelia samt en annan fästingburen infektion som gav mig flera symptom och jag blev snabbt mycket bättre.

I dag mår jag och min dotter bra. Idag vet jag hur man behandlar borrelia och andra fästingburna infektioner på naturlig väg. Jag vet hur borrelian beter sig i kroppen och hur vi ska slå tillbaka, beroende på vilken form spiroketerna befinner sig i just nu!

Jag var utbildad hälsoterapeut redan innan jag och min dotter fick borrelia. Men det här 2 händelserna har fått mig att vakna upp och inse att jag har en fantastisk kunskap som jag vill dela med mig av till dom som behöver. Idag har jag skapat ett program och valt att inrikta min verksamhet mot kronisk trötthet av olika orsaker samt problem från mögel och fästingburna infektioner. Att jag också får göra den här resan med att hjälpa andra, tillsammans med mannen från butiken och att vi faktiskt har en relation idag, det känns som en fantastisk bonus. Alla förtjänar att ha energi, må bra och känna livsglädje!

 

Med Kärlek Beatrice


Utbildningar

  • 2017: Hälso- och livsstilscoach
    Via Holistic Health Academy – Jag har studerat bland annat, anatomi och fysiologi, näringslära, analysmetoder, coachning och vägledning.
  • 2017: Iridology – Irisdiagnostik steg 1 och 2
    Via Nordiskt Näringscentrum
  • 2004-2007: Management med inriktning mot hälsopromotion
    Via Högskolan Väst – ledarskapsutbildning med inriktning mot att bibehålla och befrämja hälsa på arbetsplatser.